Nordea til CS?

  1. Jeg kæmper med det lige nu. Nordea påstår at de ikke kan flytte via DRS. Du kunne jo ringe kundeservice op og blive skuffet. Min rådgiver ghoster mig, satte en IBKR POF overførsel igang I slutningen af september, han bliver ved med at love svar men so far sker der intet..

  2. Det da røv irriterende. Har vi ingen lov ligesom de har i USA med det må tage et maks antal dage at overføre sine shares til en anden?

  3. Jeg snakkede først med en fra kundeservice, som fortalte at man skal oprette et depot/konto hos modtageren først og få dem til at lave overførslen. (Standard svar).

  4. jeg er igang med en transfer, de har "lovet" de kan gøre det for 400 kr. pr. Fondskode, men da jeg bad dem eksekvere på vejledningen fra en venlig CS vejleder i us, skrev de at de satte det igang men tog samtidig et mindre forbehold.

  5. Jeg har lige iværksat et transfer fra Danske Bank til CS, de oplyste mig om 30 dages behandlingstid(“da den skal forbi adskillige instanser”). Det er også Citi der holder Danske Banks aktier. Den her forlængede behandlingstid (formentlig fra Citi’s side af IMO) gør mig nervøs for om Citi overhovedet forventer at eksistere om 30 dage…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author: admin