Så er der kommet aktier ind hos IBKR. Næste skridt: DRS til Computershare!

  1. I følge Nordnet så er gebyret for overførslen på DKK 499 kr. De penge er på min konto, og jeg venter nu blot på at de faktureres af Nordnet.

  2. Kan du se, om din average cost pr share samt købshistorik også er overført, eller er disse enten slettet eller sat til markedsprisen og -tidspunktet for din overførsel?

  3. Cost basis ligner at det er nuværende markedspris, men om det betyder den ene eller andet er jo ikke direkte til at sige på den baggrund. Eneste jeg bekymre mig om, er at få dem registeret direkte ved Computershare, da jeg efter dette er sket, ved med sikkerhed at aktierne 100% er mine og i mit navn.

  4. Jeg har lige fået godkendt ID(pas) og adresse (bankkontoudtog fra e-boks) og venter på at de $100 dollars jeg satte til overførsel, på IBKR.

  5. Ja det lader desværre til at Nordnet ikke vil/kan lave en DRS til Computershare. I hvert fald hvad jeg har læst i andre kommentarer. Så ruten, for mit vedkommende, er via InteractiveBrokers.

  6. Jeg har et problem med at registrere en profil .da mit navn indeholder Ø og Æ er der andre der har oplevet det. og hvordan har i løst det ?

  7. Ikke noget jeg skulle bøvle med, men tænker at det er legitimt at benytte de gængse og meget brugte alternativer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author: admin