NN -> CS

  1. skal lige siges at jeg nu har fået overført fra NN til IBKR og derefter CS på ca 8-9 dage for hele processen, tvivler at NN kan gøre det hurtigere end det, indtil vidre syntes jeg NN har været rimelig inkompetent når det kommer til håndtering af udlanske aktier. kommer ikke til at bruge dem mere.

  2. Det kan ikke lade sig gøre. Jeg havde oprindeligt samme plan og Nordnet bekræftede at de godt kunne overføre til CS når jeg havde et account no. Da jeg så fik et account No. Hos CS var der pludselig nye undskyldninger for hvorfor det ikke kunne lade sig gøre :-( de anbefalede mig til sidst at sælge, købe hos en anden broker, og så overføre til CS derfra.

  3. Set er bestemt også min opfattelse. Måske NN har lavet om i deres procedure men indtil for nogle uger siden var de meget fast omkring at de ikke kunne (ville) overføre direkte til CS. De gør det ikke nemt at holde af dem.

  4. Det svar mangler den del af mit spørgsmål som hedder "Jeg har allerede et kontonummer hos CS som overførslen sker til, derfor er der ingen usikkerhed"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author: admin