Kan man stole på IBKR

  1. Altså, IBKR var en af de brokers, som fjernede buy-knappen i januar, så jeg stoler ikke på dem længere end jeg om kaste dem. Til forskel var køb på intet tidspunkt lukket på NN.

  2. Det vil jeg også gøre, jeg vil ikke sælge mine nordnet, Saxo eller e-toro, HF'erne skal ikke have muligheden for at lukke positionerne, for mig er der kun BUY HODL DRS.

  3. Grunden til at jeg gerne vil beholde lidt hos nogle andre end CS er, at det virker langsommeligt og besværligt at sælge derfra, og de er slet ikke sat op til, at håndtere flere millioner aber der gerne vil sælge på en gang.

  4. Uanset hvordan du vender og drejer den, så er aktier købt i et depot under DTCC. Det er dem, der i store grove træk tillader, at naked shorting fortsætter. Det eneste middel mod dette vil være at registrere dine aktier hos ComputerShare, hvorfra aktierne forsvinder fra DTCCs bøger.

  5. De få (X) aktier jeg har ladet blive tilbage hos hhv IBKR og NN regner jeg ikke med, at jeg kan sælge. Har ladet dem blive for sjov som en test til den tid. Har DRS’et 90% ved CS.

  6. Etter det jeg har lest rundtomkring er ikke salg så stort problem, men kjøp blir visst ikke gjennomført før påfølgende dag i bolker. Ikke ta mitt ord for det, men det er min oppfatning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author: admin