In wiet/hasj, zowel uit coffeeshops als van de straat, potentieel levensgevaarlijke synthetische cannabinoïde aangetroffen.

  1. Ja, Nederlandse sites met informatie over drugs zijn altijd erg pedagogisch. Ze doen altijd alsof mensen die blowen hoe dan ook een probleem hebben. Nee, vriend, ik vind het gewoon fijn om een joint te roken aan het einde van mijn dag i.p.v. een glas wijn en daar hoef ik wat mij betreft niet schuimbekkend op de grond van te liggen door vervuilde wiet

  2. En hierom moeten we het dus legaliseren en reguleren. Dag gedoogbeleid is het slechtste van beide werelden, zowel van legalisatie als van criminalisering.

  3. Hear hear! Ziet er helaas slecht uit nu zelfs Amsterdam naar een Maastrichtse wietpas achtige constructie wil voor toeristen.

  4. Ik zag deze inderdaad voorbij komen op de Red Alert app van Trimbos een tijdje terug, deze app stuurt pushberichten als er gevaarlijke pillen/poeders in omloop zijn. Ik ben niet meer van het blowen en moet er ook echt niet aan denken een synthetische cannabinoïde te roken, ik loop al op het plafond van 'normale' coffeeshop wiet. Wist sowieso niet dat dit een ding was, maar in Duitsland treffen ze het vaker aan blijkbaar.

  5. Ik heb recentelijk een heel klein snuifje gerookt waarbij ik disproportioneel high werd (tot aan closed eye visuals toe). Nog nooit eerder voorgehad - vraag me af of dit hier iets mee te maken heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author: admin